4 januari 2012

Wraps: the sequel

- 3 tortillevallen
- 1 rijpe avocado
- grijze garnalen
- koriander (vers of in poeder)
- 1 el zure room (optioneel)
- limoensap

Hol je rijpe avocado uit en pureer het vruchtvlees. Kruid met peper en koriander (eventueel een snuifje fleur de sel).  Meng er de grijze garnalen en eventueel de zure room onder. Besprenkel met limoensap om de verkleuring tegen te gaan (tenzij je graag 'modderrolletjes' serveert in plaats van 'wraps'. Dat zal wel goed scoren op een kinderfeestje maar misschien minder als je schoonouders voor de eerste keer komen eten).
Besmeer de tortillavellen met het mengsel, rol ze op en wikkel de wraps stevig  in zilverpapier. Laat rusten in de ijskast, zo kan je de wraps gemakkelijker in schijfjes snijden alvorens ze te serveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen