5 januari 2012

Lasagne met zalm en prei

-  2 stalen prei
- 1 pak gerookte zalm (of 5 à 6 grote sneden zalm uit de viswinkel)
- Een klein brikje room
- Peper, zout, paprikapoeder
- Verse lasagnevellen
- Geraspte kaas (wees creatief. Alles kan, alles mag. Maar misschien wel uit de buurt blijven van fourme d’ambert)

Was en snij de prei in fijne ringetjes. Stoof ze aan in boter en kruid af met peper, zout en paprikapoeder. Voeg room toe en laat wat inkoken.
Beboter een ovenschotel en start met een eerste laag lasagnevellen. Vervolg door er een laagje preimengsel over te gieten en eindig met een laag zalm. Herhaal dit nu tot alles op is. Strooi op je bovenste laag de geraspte kaas en laat de lasagne gedurende 20 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen