tag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post7763820377043904724..comments2023-08-25T15:34:17.084+02:00Comments on The Kitchenary Tales: Echte mannen eten havermout Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12190610534895544998noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-17284152233051173462014-07-09T19:14:41.967+02:002014-07-09T19:14:41.967+02:00Tjee, je verlangt ook nogal wat van Tentmans door ...Tjee, je verlangt ook nogal wat van Tentmans door hem al dat "superfood" te willen geven. De stap is te groot, denk ik. Rustigjes aan opbouwen, wat meer groenten en fruit of zo? Wat minder vet en kaas? Rome en Athene zijn ook niet op één dag gebouwd ;-)Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-76651297514978702392014-06-12T09:44:58.481+02:002014-06-12T09:44:58.481+02:00Hallo, ja hoor, maar de kokosolie is dan wel niet ...Hallo, ja hoor, maar de kokosolie is dan wel niet meer nodig en misschien is het ook lekkerder als je de kokosbloesemsuiker door honing vervangt (smeuïger en minder korrelig). Je kan alles ook gewoon opwarmen in wat melk voor een warm havermoutpapje. In dat geval zou ik de boekweit en havermout vlokken eerst een beetje roosteren in een droge pan, dan de melk erbij en de andere ingrediënten. Groetjes. <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12190610534895544998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-7504442837430106332014-06-11T22:09:08.293+02:002014-06-11T22:09:08.293+02:00Klink erg lekker! Zelf lust ik graag een havermout...Klink erg lekker! Zelf lust ik graag een havermoutpapje en muesli is vaak de start van m'n dag. Kan je deze ingrediënten ook eten zonder ze te bakken?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05404631307697371307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-20882871682445904812014-06-08T21:30:50.578+02:002014-06-08T21:30:50.578+02:00Wat een leuk receptje! Hier nogal fan van rap, een...Wat een leuk receptje! Hier nogal fan van rap, eenvoudig, lekker, gezond en niet te veel tralala...deze granola zal dus zeker es uitgeprobeerd worden! En by the way: ongelofelijk goe en grappig geschreven, een plezier om te lezen! Kiep up de good wurk om het op z'n west-vlaams te zeggen!Elshttps://www.blogger.com/profile/15925451778506849495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-8173337525945832302014-06-08T19:30:26.468+02:002014-06-08T19:30:26.468+02:00:) Laat ons 'Christos' vooral beschouwen a...:) Laat ons 'Christos' vooral beschouwen als een werknaam en zeker niet als iets definitief. Wat de ingrediënten betreft: ok. Qua bereidingswijze: laat ons nog onderhandelen. <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12190610534895544998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-28220526738511957152014-06-08T15:59:10.027+02:002014-06-08T15:59:10.027+02:00Steph, je weet dat ik "onpartijdig' ben.....Steph, je weet dat ik "onpartijdig' ben... :-D Voor Simeon hoeft je geen moussaka te maken, maar voor Christos moet wel....met gezond olijf olie, vers gehakt en Cypriotische aubergines en aardappelen.... en nu en dan souvla en gegrilde halloumi. Ik bezorg je te ingrediënten.andreashttps://www.blogger.com/profile/04692253004584026546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1208354009025977094.post-72269617428189627582014-06-08T14:19:08.637+02:002014-06-08T14:19:08.637+02:00ha, nu ben ik jou voor, maak ondertussen al een ma...ha, nu ben ik jou voor, maak ondertussen al een maandje of 2 zo zelf granola, heel verslavend moet ik zeggen! ;-). Ik mag hier al elke week een nieuwe dosis aanmaken en we wanen ons hier in 't weekend in het peperkoekenhuisje van V en C'je ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14325267902197707590noreply@blogger.com